Leveringstider og levering

 

Information om leveringstider.

Hvis du bestiller fra os under en ordre flere elementer, er underlagt forskellige leveringstider, vi sender varen i en fælles mission, medmindre vi har aftalt andet med dig. I dette tilfælde, for hele partiet leveringsperioden, der gælder for de elementer i din ordre med den længste leveringstid.

 

Oplysninger til at beregne leveringsdatoen

Fristen for levering begynder, når betaler i forvejen dagen efter betalingen for at den remitterende bank eller andre betalinger på dagen til at køre efter indgåelsen og slutter med udløbet af den sidste dag i perioden.

Falder på en lørdag, søndag eller en helligdag levering statsanerkendt, den sidste dag i den periode, som det sker, næste arbejdsdag på stedet for sådan en dag.

 

Det antages, at leveringsadressen er korrekt og leverance. Leveringen skal sikres, dvs nogen kan acceptere pakken på leveringsadressen også.

Ved uanbringeligt pakke, fordi for eksempel, speditøren ikke kunne levere, fordi kunden ikke var til stede, vil leveringstiden blive forsinket, afhængigt af, hvordan kunden kan nås, eller der kan aftales en ny leveringsdato.


Videre