CANCELLATION POLICYBetingelser

tilbagetrækning
Du har ret til at annullere inden fjorten dage uden at give nogen grund til denne kontrakt. Tilbageholdelsestid på fjorten dage fra den dato, hvor du har taget, eller en repræsentant for din tredjemand, som ikke er transportøren, besiddelse af varerne eller har.
For at udøve fortrydelsesretten skal du informere os ved hjælp af en klar erklæring (fx afsendt med post post, fax eller e-mail) på din beslutning om at trække sig fra denne kontrakt. Du kan godt bruge den vedhæftede model tilbagetrækning form, som ikke er obligatorisk, dog.
For at observere tilbagekaldelsen periode er det tilstrækkeligt for dig at sende budskabet om fortrydelsesretten inden fristen for tilbagetrækning.

Tilbagekaldelsen skal sendes til:

Company GmbH
Selskabet til handel og udnyttelse af rettigheder og goder
Industriestr. . 2.
D-66280 Sulzbach
Tyskland
Fax: +49 (0) 711 94.912.120
Telefon: +49 (0) 711 94.912.110
E-mail: info@taepper-center.com

konsekvenser af tilbagekaldelse

Hvis du trækker fra denne kontrakt giver vi dig alle de betalinger, som vi har modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger (med undtagelse af de meromkostninger, der skyldes det faktum, at du har valgt en form for leverance andet end den, der tilbydes af os dyre type standard levering har), og skal tilbagebetales straks det nyeste inden for fjorten dage fra den dato, hvor meddelelsen er modtaget gennem din annullering af denne kontrakt med os. For denne tilbagebetaling, bruger vi den samme betalingsmetode, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt er aftalt; i hvert fald vil du blive opkrævet gebyr for denne tilbagebetaling.
Vi henter varerne fra da du nævnte leveringsadresse. Du er nødt til at bære de regelmæssige omkostninger til afkast, hvis de leverede varer bestilt og svarer til prisen på de returnerede varer ikke overstiger et beløb på 100 euro, eller hvis du er på en højere pris for ting på tidspunktet for tilbagekaldelsen endnu returnering eller en har givet kontraktligt aftalt delvis betaling. Ellers afkastet er gratis for dig. Du behøver kun at betale for eventuel forringelse af varernes værdi, hvis den forringelse i værdi skyldes en ikke nødvendigt at fastslå varernes art, egenskaber og funktion af de varer, der beskæftiger sig med dig.
 
Den rigtige gælder ikke for aftaler om fjernsalg
- Levering af varer, der er fremstillet efter kundens specifikationer eller
- Er klart skræddersyet til personlige behov eller
- Som ikke er egnet på grund af deres tilstand for en tilbagevenden eller
- Kan ødelægge hurtigt eller
- Hvis udløbsdatoen er overskredet,
- Om levering af lyd-eller videooptagelser eller software, hvis de leverede datamedier er blevet brudt plomberingen af forbrugeren eller
- Levering af aviser, tidsskrifter og magasiner, medmindre forbrugeren har givet sit kontrakt telefon.

Slutningen af ​​aflysningen.
Du kan bruge følgende model tilbagetrækning formular for tilbagekaldelse,
men dette er ikke obligatorisk. Du kan også uformelt bruge din egen unikke tekst fra tydeligt, at de trække sig tilbage fra købet. Venligst Hvis det er muligt, med angivelse af faktura eller ordrenummer.
Hvis de ønsker at bruge formularen tilbagetrækning model du kopiere tekst i en e-mail til info@taepper-center.com eller et brev og udfylde de nødvendige oplysninger fra.Den lovgivende er i bilag 2 til artikel 246a § 1, nr. 2, sætning 1 nummer 1 og § 2, stk 2, nr. 2 lovforslag, følgende model tilbagetrækning formular til rådighed:

Standardfortrydelsesformular

(Hvis du ønsker at annullere kontrakten, skal du udfylde denne formular og sende det tilbage.)
Hos Company GmbH Firma handel og udnyttelse af rettigheder og goder, Industriestr. 2, 66280, Sulzbach, info@taepper-center.com, +49 (0) 711 94.912.110, +49 (0) 711 94.912.120:
giver herved meddelelse om, at (r) Jeg / vi (*) fra min / os (*) indgået kontrakt om køb af følgende produkter (*) / levering af følgende tjenester (*)
Udnævnt (*) / modtaget den (*)
/ forbruger navn (e)
adresse på person / forbruger (r)
den / forbrugernes underskrift (er) (med besked på papir)
Dato
(*) Det ikke gældende.


Videre